Jdi na obsah Jdi na menu
 


 


 

Odkazy na obchody s módou XL - 7XL 


www.nadmerneodevy.cz - toto byl první obchod, do kterého jsem se odvážila a měla štěstí na to, že byla právě přitomna velmi příjemná a srdečná majitelka, sehnala jsem tam na sebe vše, co jsem tehdy potřebovala na můj nejobéznější začátek - džíny, trika, spodní prádlo, noční košile i  takovou svátečnější tuniku. Bohužel internetový obchod nemá aktualizované položky, takže to nejhezčí zboží na netu nevidíte, doporučuji osobně navštívit, je to v prostoru kina Ládví, otevřeno mají i v sobotu dopoledne do 12.

www.velline.cz - toto je obchod pro pánskou nadměrnou módu, sehnala jsem tam však na dobírku černé delší bermudy na zavazování v pase, které jsem unosila až do úplného vyrudnutí. :-)

www.magnet-blanche-porte.cz - zásilkový obchod v Pardubících, jehož sortiment mi plně vyhovuje stylem i materiálem a ceny mi připadají příznivé.  V nabídce XXL je velmi slušný výběr. Jejich 100% bavlna je opravdu bavlnou a sedí i barvy. Jediný problém jsem měla s džínovou sukní, která byla značená jako velikost 54, ale ve skutečnosti byla tak velikost 42 - 44, bohužel ji větší neměli, a tak, i když mi nabídli, že mi vrátí peníze, sukně se mi líbila natolik, že jsem si ji z hecu ponechala a doufám, že do ní zhubnu. :-)

www.otylkaaotesanek.cz/eshop.html - eshop i kamenný obchod v Jesenici u Prahy, velmi ochotní, se zbožím jsem byla spokojena, dokonce mi přibalili jako dárek na uvítanou zdarma jedny kalhoty. :-)

www.batika-atelierulita.estranky.cz - mám ráda batiku a zde dělají opravdu originální batiku, avšak větší dámská trička je nutno jim dodat. Cena za nabatikování je 300 Kč.

koala.eu - jejich trička XXXL jsou opravdu velká, pro šířku až 140 cm, ze 100% bavlny, mají je ve dvojí gramáži a skvěle se hodí na batikování, savování a jiné výtvarné úpravy, ceny jsou kolem 90-100 Kč s DPH, takže tento obchod hodně využívají výtvarníci, kteří dekorují trika, shánějící nadměrky. Mám s nimi opakovaně dobrou zkušenost.

www.maxilady.cz - eshop, nákup nez problémů, něco neměli, ale informovali o tom okamžitě emailem, se zbytkem jsem byla spokojená.

www.bonprix.cz - v horním menu vyberte položku Dámská móda a v ní podpoložku XXL, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.halens.cz  - dříve Quelle, s nákupem u Halens zkušenost nemám, chybí mi podkategorie nadměrek, oproti quelle webu.

www.otto-shop.cz/c-3008000-takovabr-jsem.html - zde je v kategorii Taková jsem poměrně slušný výběr, oproti Magnetu, Neckermannu, Quelle se mi zdá tento zásilkový obchod o něco dražší.

www.damskenadmernevelikosti.cz - pražský kamenný obchod, chybí eshop, sortiment spíše usedlejší, ale vybrala jsem si i tam pěkné triko s efektem 2 v 1, mají i velký výběr manžestráků.  Webová prezentace jejich obchodu je však opravdu tragická - odpuzující titulní obrázek, téměř nulová prezentace sortimentu, ozvučené stránky...

www.aliado.cz/kategorie/obleceni-1 - internetový obchod z Chotyně s dámskou nadměrnou módou, většinou opravdu větších kusy. S nákupem zde nemám zkušenost.

www.xxl-nadmerne-velikosti.cz/ - internetový obchod z Litvínova, dámská i pánská nadměrná móda, u každého kusu popsány rozměry. S nákupem zde nemám zkušenost.

xxlodevy.cz - vypadá to jako obchod pro pánskou módu, ale dá se tam najít i dámské zboží, ale nemám s ním žádnou zkušenost, jejich úvodní obrázek tyčkovité vyzábliny v obřích kalhotách mi přijde vyloženě nešťastný, patrně netuší, jak takového fotky některé obézní zahambují, poukazujíce na jejich monstróznost, ale  já jim to vyprávět nehodlám. :-)

www.fesch-pfundig.cz - eshop s německým sortimentem za koruny, s opravdu velkými nadměrnými velikostmi až do velikosti 70, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.rajtricek.cz - eshop a kamenný obchod v Praze 5, 10, Jihlavě a Pardubicích, trička až do velikosti 56/58 s fantasy a jinými motivy z USA, dodávka trvá asi měsíc, trička jsou v dobré kvalitě i dost velká v amerických velikostech, pro každého jejich výrobce platí jiná velikost, vše se u nich najde  na stránce v menu Tabulka velikostí.

www.fler.cz/zbozi/moda/nadmerne-velikosti - záleží na prodejci, s hodně z nich se lze domluvit na konrétní představě, modifikaci a velikosti. Bohužel je tam i pár takových, co si pod pojmem 5XL představují rozměry 110 přes zadek, takže zkoumejte vždy konkrétní rozměry daného výrobku.

www.petrklic.cz - eshop, líbí se mi vyhledávání dle velikostí, avšak nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.klingel.cz - dámské velikosti tak max. většinou 52 - 54, nemají specializovanou kategorii pro nadměrky, je třeba prohledávat jednotlivé kusy. S nákupem zde nemám zkušenost.

www.velikostixxl.cz - internetový outlet z Kolína s dámskou i pánskou XXL módou, pár kousků značkového oblečení (většinou Evans) ve větších velikostech. S nákupem zde nemám zkušenost.

www.ceskeobleceni.cz/nadmerne-velikosti.html - eshop a kamenný obchod v Golčově Jeníkově, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.biggie.cz -  nadměrný eshop z Prahy (pouze eshop, nelze osobní odběr) s pánskou módou, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

nadmerne-velikosti.herrndorff.cz - kamenný obchod se společenskými oděvy pro ženy v Praze 5, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.plnostihlalinie.cz/hlavni.html - pražský kamenný obchod, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.nadmernepradlo.cz - pražský kamenný obchod, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.adamis.cz - pražský a českobudějovický kamenný obchod, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.nabytekdecin.cz/textil/ - děčínský kamenný obchod, dole je nábytek, musí se jím projít nahoru do patra, jsou tam levné bundy, trika a mikiny v nadměrných velikostech.

mmaxe.sweb.cz - kamenný obchod ve Strakonicích, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.tralala.cz - brněnský obchod, momentálně bez fungujícího eshopu, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.bcsalon.cz - brněnský kamenný obchod, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.modamaxim.cz - kamenný obchod v Brně, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.nadmerne-odevy.cz - brněnský obchod,  bez  eshopu, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.marivet.cz - kamenný obchod v Brně, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.velke-odevy.cz - eshop a kamenný obchod v Petřvaldě, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.odevy-boubelka.cz - eshop momentálně nefunkční, kamenné obchody v Kroměříži, Zlíně a Uherském Hradišti, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.


 

Spodní prádlo:

www.spodni-pradlo-aneta.cz/podprsenky-plnejsi-tvary  - eshop - podprsenky a kalhotky i ve velkýh velikostech, kupovala jsem si zde zmenšovací podprsenku Naturana, s obchodem i výrobkem jsem plně spokojena.

www.astratex.cz/spodni-pradlo-plnejsi-tvary/  - eshop - podprsenky a kalhotky, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

Jednotlivé podprsenky do objemu 115, ale s velkými košíčky:

 
 
 
 


 

Boty pro baculky:

www.polojasno.cz - tzv. houpací boty, kt. doporučuje dr. Cajthamlová pro obézní s bolestmi zad. Boty nutí stále vyrovnávat balanc a posilují páteř. Mé známé baculky si je moc pochvalují. 


 

Oděvy ze zahraničí:

Pokud si budete chtít hledat na www.google.com  další obchody, zadejte slova plus size price nebo curvy fashion price a najde vám to bezpočet dalších. Převodní tabulku amerických velikostí najdete zde (bust = prsa, waist = pas, hip = boky, rozměry v cm jsou udány v závorkách).

 

Oděvy z Velké Británie:

www.yoursclothing.co.uk oděvy značky Yours, lze sehnat za poloviční nebo třetinové ceny, za kt. se prodávají zde, poštovné do 4 ks 8 liber.

www.evans.co.uk - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.curvygirlsclothes.co.uk - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.simplybe.co.uk- nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.laredoute.co.uk- nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.kaleidoscope.co.uk - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

 

Oděvy z Německa:

www.bader.de - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost, na dotaz, zda dodávají zboží do ČR neodpověděli.

 

Oděvy z USA a Kanady:

www.curvety.com - dopravné do Evropy 10 dolarů, hezké modely šatů, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.roamans.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost, sice zasílají do někt. evrop. států, avšak ČR k nim, dle jejich sdělení nepatři.

www.avenue.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.lanebryant.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.silhouettes.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.target.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.torrid.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.zaftique.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.alight.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.womanwithin.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.jessicalondon.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.onestopplus.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.ralphlauren.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.dorothyperkins.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

ullapopken.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.citychiconline.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

oldnavy.gap.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.catherines.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.figuresque.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.fashionbug.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www4.jcpenney.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.junonia.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.landsend.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.blair.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.bigonbatik.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.chadwicks.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.kiyonna.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.pluswoman.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.metrostyle.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.orvis.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.bedfordfair.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.cjbanks.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.plussizenow.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.amazon.com - u přepravní společnosti Amazon se dá sehnat vše, sdružuje stovky firem, ale ne všechny jsou ochotny dodávat do Evropy, což u nich zjistíte až v momentě, kdy si vybrané zboží pokoušíte objednat, takže to chce trpělivost a širší výběr. Co jsem si vybrala, dorazilo v pořádku a byla jsem spokojená.

kathyscurvycorner.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.maximumwoman.com - kanadský obchod, ceny uvedeny v kanadských dolarech, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.casual-plus.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.plus-size-wholesale.com - velkoobchod s nadměrnými oděvy, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.wholesalefashionsquare.com -  velkoobchod s nadměrnými oděvy, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

stores.homestead.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.aboutcurves.com - sexy róby a další, nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.


 

Podprsenky na velká prsa z ciziny:

Jak si vybírat podprsenky, aby dobře seděly, se dozvíte zde (pochopí to z obrázků i ta, která neumí anglicky). Převodní velikosti anglických, amerických a evropských podprsenek jsou zde.

www.figleaves.com/uk - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.bravissimo.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.lawtonslingerie.co.uk - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.brastop.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.undercoverexperience.co.uk - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.curvesandlace.com - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.

www.naturalfigures.co.uk - nemám s nákupem zde žádnou zkušenost.