Jdi na obsah Jdi na menu
 


září 2008

9. 10. 2008

 

Září 2008

 

Abych nemusela pořád chodit převažovat procenta tuku, vody a svaloviny v těle, objednala jsem si váhu s tukometrem z Neckermanna. Bohužel, stále ještě nedorazila, ale kdo si počká, ten se dočká, ona jednou dorazí. :-)

Proteiny jsem si objednala přímo ze zahraničí, abych je měla trochu levněji. První dodávka dorazila v pořádku, byly tam i některé nové proteiny, které jsem neznala. Zejména jsem ocenila výborný již hotový čokoládový a vanilkový pudink.  

Obrazek

Zkouším nové chutě, pro dceru jsem si objednala ty proteinové tyčinky, drásá mne, jak si kupuje vražedné Snickers a jiné dreky a pak tu fňuká, že by chtěla zhubnout, ačkoliv to nemá zapotřebí. Tyhle tyčinky mají mnohem víc proteinů, minimum tuků a sacharidů, kupodivu jí začaly chutnat a nosí si je i do školy na svačiny. Chutnají i manželovi. :-)

Já jsem zas ocenila třeba dietní sojové oříšky, krutónky, cibulovou polévku, citrónové palačinky, hotové pudinky a karameločokoládová pitíčka.

Jsem vděčná za pár krásných dní, kdy jsme ještě mohli dorazit na Lhotu si zaplavat a užít si babí léto. Koncem září jsem se ještě několikrát společensky odvázala a ukázala se novým lidem z internetu, které jsem neznala, a dokonce i zorganizovala školení, na kterém jsem školila. Vše dopadlo naprosto v pohodě a k mé spokojenosti. Potvrzuje mi to stále pouze to, že největší problémy a strachy si člověk dělá ve své hlavě, a hlavně - naprosto zbytečně. Skutečnost nikdy není tak děsivá jako to, jak si ji člověk ve svých obavách maluje.

Už nemusím navštěvovat doktora, konzultujeme spolu pouze občas přes skype. Nemusím si taky psát dietní deník, kde jsem co zbodla, protože je mi věřeno a věřím i já sobě. Zde budu ale pokračovat psát. Stále se držím a ani jednou mne to nezlákalo k nějakým žracím orgiím.

Obrazek