Jdi na obsah Jdi na menu
 


květen 2009

17. 5. 2009

Protože se mne často ptáte, jak to bylo dál, tak stručné shrnutí a slíbené fotky: v prosinci jsem na doporučení lékaře dietu přerušila, už jsem byla v ketóze dlouho. Měla jsem strašný strach, že zase přiberu, ale nekonalo se, ještě jsem spadla dolů o tři kila a přesunula se do pásma obezity prvního stupně.  Začala jsem chodit každý týden plavat na bazén, to mi pomáhalo si držet kondici a taky procházky.

Opět jsem začala držet dietu, ještě mne 20 kg čeká a nejsem žádná miss, já vím, ale je květen, mám dole 45 kg celkem, cítím se skvěle, jezdím plavat, na kole, nakoupím si i v normálním obchodě sem tam na sebe a jsem moc moc šťastná. :)

 

Tak to jsem já, před zahájením diety a po ztrátě 45 kil.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fotky

webmaster,18. 5. 2009 9:12

Paní Nikol, díky za krásná slova, já věřím, že si brzy takovou srovnávací fotku uděláte taky, nezapomeňte se vyfotit teď na začátku diety, nemusíte se na ní koukat, podívejte se na ni třeba za čas, kdybyste to neudělala, pak byste toho litovala.

ÚŽASNÉ

Nikol,17. 5. 2009 21:16

Milá Dano, díky tomuto příspěvku jsem ještě více zapálená do vámi doporučené diety..Moc vám to sluší a já se těším na mé výsledky..Určitě to také zvládnu a budu moci vyjít mezi lidi jako normální člověk, nikolv jako bečka. Přeji hodně úspěchů!!!