Jdi na obsah Jdi na menu
 


Humor

 

Oblíbená americká urážka, která má tisíce variant a tvoří samostatnou kategorii vtipů:

 

Tvoje matka je tak tlustá, že:
 
- Si dává tatarku i na aspirin.
 
- Její prdel má vlastního poslance.
 
- Má pásek velikosti rovníku.
 
- K míse kukuřičných lupínků dostává plavčíka.
 
- Její fotka z promoce musela být panoramatická.
 
- Když jde do ZOO, sloni jí házejí oříšky.
 
. Musí si žehlit kalhoty na dálnici.
 
- I stín jejího zadku váží 50 kilo.
 
- Když se opaluje na břehu, začnou ji tahat Greenpeace do moře.
 
- Kdyby měla "H" na tričku, tak tam přistávají helikoptéry.

 

 

Obrazek

Tlusťoch se baví s anorektičkou: "Holka, já když tě vidím, tak mám dojem, že vypukl hladomor!"
Anorektička na to: "Jo a já když vidím tebe, tak mám dojem, že za něj můžeš ty!"

 

Obrazek

 
Lidé rádi vyhledávají nové diety. Problém s většinou diet je v tom, že dostáváte málo jíst  nebo strava není dost pestrá nebo vás zlomí. V důsledku toho lidé začnou po třech dnech dietu šidit nebo ji úplně opustí. Nyní je tu nová zázračná batolecí dieta. Časem jste si asi všimli, že většina dvouletých dětí má postavu akorát. Teď je jejich úspěšná cesta k dispozici všem prostřednictvím této nové diety. Před jejím vyzkoušením se raději poraďte s lékařem ... jinak byste za ním asi museli zajít během její aplikace.
 
1. den
 
Snídaně: 1 míchané vejce, 1 toast s hroznovým želé.
Vemte si 2 kousky vejce prsty, zbytek plácněte na podlahu. Kousněte si toastu a pak si rozmažte želé po tváři a po šatech.
Oběd: 4 tužky, na barvě nezáleží, plnou hrst bramborových lupínků a sklenici mléka (3 doušky, zbytek rozlít okolo).
Večeře: suchý deodorant, dva padesátníky a korunu, 4 hlty Pepsi.
2. večeře: Toast, který vyzvacejte na podlahu.
 
2. den
 
Snídaně: seberte včerejší toast z podlahy a snězte ho. Vypijte 1/2 lahve pomerančového sirupu a ampuli potravinářského barviva.
Oběd: půl tubičky rtěnky a hrst psího krmiva a dle chuti doplňte kostkou ledu.
Svačina: olízněte dudlík, aby byl vlhký, vytáhněte ho a uposťte do špíny a prachu. Opět vložte do úst a dumlejte ho, dokud nebude čistý a vyplivněte ho na koberec.
Večeře: strčte si do levé nosní dírky kamínek nebo syrovou fazoli. Polijte si šťouchané brambory hroznovým želé a jezte lžící.
 
3. den
 
Snídaně: 2 palačinky bohatě namazané marmeládou, jednu jezte rukama a pak si je očistěte o vlasy. Sklenici mléka vypijte do půlky a narvěte do ní druhou palačinku. Po snídani seberte včerejší dudlík z koberce, olízněte chlupy a nacpěte ho za polštář křesla.
Oběd: 3 sirky, Nutelu a houska s marmeládou. Vyplivněte několik kousků na podlahu. Rozlijte sklenici mléka po stole a olízejte.
Večeře: miska zmrzliny, hrst bramborových lupínků, červené želé. Zkus želé vyprsknout část želé nosem, pokud se ti to podaří.
 
Poslední den:
 
Snídaně: 1/4 tuby zubní pasty, kousek mýdla, oliva. Přelij misku kukuřičných lupínků sklenicí mléka, přidej 1/4 šálku cukru, až se cereálie namočí, vypij mléko a zbytek hoď psovi.
Oběd: sesbírej drobky z podlahy v kuchyni a jídelně. Najděte opět dudlík a dokončete jeho
Večeře: Sklenice mléka a špagety.  Nechte masové kuličky na talíři. Jako moučník snězte tužku na obočí.
 

 

Obrazek

Jde pán k doktorovi a říká: "Pane doktore, já pořád jím a nemůžu ztloustnout. Stále hubnu a hubnu. Doktor poradí: Ráno a večer snězte pět housek a celou čokoládu." Za týden pacient přijde ještě hubenější. Doktor už si neví rady a ptá se: "Dodržoval jste ten cyklus pravidelně?" "Jistě!" "Tak mi to račte tedy ukázat, prosím." "Pán snědl pět housek a po chvilce vylítne tasemnice a říká »a čokoládička nebude?"

Obrazek

Lékař:"Vidím paní Zadinová, že na Vás dieta, kterou jsem Vám doporučil, nezabírá. Přitom jsem ji sám na sobě vyzkoušel a když jsem dva týdny nejedl nic jiného než tři kolečka mrkve denně, zhubl jsem deset kilogramů." Pacientka: "Když ono je to těžké. To ranní a polední ještě jakž takž zvládnu, ale jak vidím manžela, že veze to večerní, vždycky se mi udělá špatně od žaludku."

Když se chce, rozhýbe se každý:


Livingstonovy zákony o obézních osobách:

1. Tlustý člověk nabývá na objemu, tak, aby zcela zaplnil jakýkoli oděv, který na sebe vezme.
2. Tlouštík vždy kráčí středem chodby.

Obrazek